Framme!

Efter nästan två dygns resande är vi äntligen framme, rätt så trötta (Anders snarkar redan...) Våren är här och högsäsongen också vilket har gjort det svårt att hitta en husbil men till slut ordnade det sig. Vi får vänta tilll på torsdag innan vi får bilen så vi har hittat ett litet hotel i Auckland fram till dess. Så nu får vi tid att återhämta oss från all wisky och tidsomställning ;-) och hinna se Auckland också. U2 ska ha konsert här i stan i slutet av månaden och det är tydligen en massa andra happenings här hela månaden så vi ska nog kunna sysselsätta oss. 
Vi har skaffat ett mobilt bredband så vi kan blogga från husbilen förhoppningsvis ska vi nu vara lite flitigare med att dela med oss våra upplevelser än tidigare.


Picnic på Dubais flygplats, vilken lyxig flygplats (syns tyvärr inte på bilden), utefter en hög vägg fanns ett fantastiskt vattenfall som landade i en elipsformad bassäng med vacker beslysning, mycket läckert! Trots att det var en ny och mycket modern flygplats var toaletterna ett hål i golvet, visst är det märkligt? Påsen bredvid Anders med god wisky från taxe-freen i Rom fick vi lämna ifrån oss när vi mellanlandade i Brisbane - så var den dagen förstörd....

Kommentarer
Postat av: magnus

härligt släng upp lite bilder på nya zelandet!

2010-11-08 @ 12:46:05
Postat av: Sara

Vad härligt att ni är framme i Nya Zeeland! Jag ska skriva ned lite tips från min rundtur där. Spontant skulle jag varmt rekommendera Abel Tasman Park (super vacker natur - ställ bilen och bo ute i naturen några dagar...), Christchurch (charmig, kulturell stad med god mat), trekking och aktiviteter omkring Queenstown. Jag och Sigge vandrade i några dagar utanför Queenstown och gick upp på ett häftigt berg som kallades "Kinesiska Muren", vilket var riktigt mäktigt. Bestiga vulkanen som visas i Sagan om Ringen - fantastisk upplevelse!Sigge och Jeff bor i Napier. Ni var välkommna att hälsa på om ni hade vägarna förbi.Skriver ned lite fler tips framöver.Ha det så härligt!//Sara

2010-11-08 @ 18:52:27
Postat av: Ida

Hejsan!

Var ett tag sedan jag var inne och läste, så ni är i NZ - va kul! Alla säger ju att det ska vara helt fantastiskt, kommer säkert bli en super upplevelse att åka runt och upptäcka öarna i bil! Hur länge kommer ni att vara hemma kring nyår? Vi är ju antagligen i sälen på själva nyårsafton, men kommer hem på söndan, 2 jan blir det väl... - vill ju träffas!

Här hemma är det riktigt skit väder och efter att ha läst både er blogg och emmas resedagbok känner jag mer o mer att det blir en resa till värmen i jan. I övrigt börjar jag få mer o mer ordning i lgh, vilket känns jätte kul!

I lördags var vi vid farmors o farfars grav - det var otroligt vackert!

saknar dig pappa

stor kram ida

2010-11-09 @ 21:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0