Torsdag 18 augusti

Värmen tar nästan knäcken på oss, idag var det 42 grader i skuggan mitt på dagen. Phuu, vi orkar inte med så mycket jobb på dagarna som vi borde. Men nu är alla mantågsstöttor borttagna, riktade och ditmonterade igen så nu sitter de stadigt minsann. Det börjar kännas lite segt att ligga här dag efter dag även om vi ligger bra och kan bada ostört. Det kommer en del folk förbi i båtar för att titta på delfinen "Kurt" som alla är lika fascinerade av. Vi har det bra ombord om än lite rörigt pga alla olika projekt som vi håller på med. Nu gäller det att vi blir klara snart och inte hela tiden hittar på nya. Några saker återstår att gå igenom innan vi kan segla sedan får vi fortsätta projekten efter hand, idéer finns det gott om.

Kommentarer
Postat av: Ingmar

Äntligen har jag hittat er sida. Jag ser att ni har att göra. Hoppas ni ser ljuset i änden av tunneln så ni kommer iväg på er långsegling. Kämpa på. /Ingmar

2010-08-19 @ 17:14:20
Postat av: Veronica

Hej

Här är tolv grader varmt o mest mulet! Kul att läsa vad ni har för er, mindre kul att läsa att det krånglar.

Tålamod är en dygd! :-)

Det vet ju jag, som har en del att träna på i det avsnittet.ser fram emot fler rapporter

Hej från Veronica

2010-08-20 @ 10:41:37
Postat av: Maria Paulin

Ja ni är ena kämpar! Här blir man glad och njutningslysten när solen behagar titta fram. Lite annan kontext om man säger.. Sussie, använder du FB? Skrev till dig där. Bättre att maila?

2010-08-22 @ 23:05:07
Postat av: Bosse

Ja det låter det, 42 C alltså. Här var det 12 C i morse. Hoppas allt har löst sig med kylen nu och att ni äntligen kan komma iväg på er resa till Någonstans. Jag antar att ni börjar få lite resfeber nu. Ha det gott.

2010-08-25 @ 11:22:05
Postat av: Maria Paulin

Den där Kurt skulle man gärna vilja träffa. Han kanske tror att ni är hans mamma och pappa och följer med er när ni seglar ut? Gulligt.

2010-08-26 @ 22:32:21
Postat av: Anonym

Bra att vi nu äntligen har hittat er blogg. Det var kul att träffa er igen igårkväll i "delfinviken". Tråkigt att Kurt inte är kvar just nu men han kanske kommer tillbaka.

Vi ligger i Vathi och svettas. Vi ses på lördag då v i kan hjälpa till med roderfixningen.

Hälsningar Karin o Lasse på s/y Extrem

2010-08-31 @ 15:12:54
Postat av: Vonne

Hej på er!

Kul att läsa bloggen, hoppas det går bra för er framöver...Vill bara tala om att vi har ätit "Norrlandstårta" idag, Anders, vi tog hem kontraktet igen, så nu är dom glada däruppe i Älvsbyn, och nu har dom jobb i minst 8 år i all fall! Här knallar det på som vanligt - mycket att göra - å dåligt betalt..... :-)Ha det bra!

2010-09-01 @ 14:53:26
Postat av: Karin o Lasse s/y Extrem

Hej igen! vi undrar var ni är just ikväll? Är ni i Lavrion kanske eller på Kithnos? Har ni varit upp o ätit hos Maris?

Vi har nu kommit "hem" till St Tropez igen. Här är det skönt sommarväder och det känns skönt att kunna gå på torra land.

Vi ser framemot att se er här i St Tropezbukten om några veckor.

Ha det bra så länge o segla lungt!

2010-09-14 @ 21:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0