söndag 21 november

Jahaja, så blev det en camping ändå för att få el till vår dator... inatt stannar vi i Waihi beach. Så nu kommer de efterlängtade bilderna. Idag har vi trekkat runt i drygt 4 timmar i och omkring en gammal guldgruva i Karanganake, en bit sydost om Auckland. Där tog vi ett härligt nakenbad i forsen där vattnet var förvånansvärt varmt, stigarna i regnskogen runtomkring var rätt geggiga så fötterna var inte så söta. Vi gick genom fuktiga, svarta gruvgångar och när Anders släckte ficklampan upptäckte vi lysmaskarna i taket, häftigt att se!

Datorn vill inte ladda in bilderna, vi är ju inga hackers men vad tusan gör vi för fel??? Bilderna är sparade i jpeg, är det fel format? Om någon vet och kan råda oss är vi väldigt tacksamma för hjälp, annars verkar det inte bli några fler bilder om vi inte kan hitta hjälp här någonstans.

Kommentarer
Postat av: Jan

Hej!

Så roligt att höra att ni lever!

Först blev jag mkt imponerad av att ni seglat till Nya Zeeland.Så småningom förstod jag att ni flugit dit och det är ju bra att kunna improvisera.

Var ska vi fira nyår den här gången?

Hälsningar från en vanlig, tråkig knegare

Jan

2010-11-22 @ 12:24:14
Postat av: Lollo

Hej på er!

Var i världen befinner ni er nu? Jag pendlar mellan Lagår´n och hemmet, i princip. Tunnan eldas med jämna mellanrum annars inte mycket nytt.

2011-10-10 @ 20:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0