Lördag 27 november, bilder!



Vi är ute och kör på 90-mile beach där man inte bör köra utan 4-hjulsdrift, vi har hört att det ligger många bilar begravda i sanden, de som inte hann undan innan tidvattnet kom in igen. Vi hade rätt bråttom tillbaka eftersom det bara finns två påfarter på den 90-mile långa beachen och vattnet var på väg in när vi var väldigt långt från en påfart. Vi pratade med en fiskare från trakten när vi vände tillbaka och han sa "you better go on fast and what ever you do - don´t stop!" Och vi hade tur och fixade det, Anders tröck gasen i botten och körde så sanden yrde.



Så långt norr ut man kan komma på nordön, Cape Reinga. Här mötte vi några trevliga ungdomar som bjöd oss på en god öl. Flickorna var från Finland och var ute och liftade runt NZ.



Frukost på en farm där vi stannade en natt, happy hens som gjorde oss sällskap. Farmarna var från UK och hade bott på NZ i drygt 20 år och odlade biodynamiskt, planterade efter månens cykel. Hästarna levde som vildhästar i hagarna där vi tog en underbar morgonpromenad över kullarna, vilket vackert landskap.



Promenad i en gammal guldgruva, Anders får nästan guldfeber och vill gärna stanna här. När vi kommer till sydön ska vi vaska guld istället!
nu börjar datorn krångla så det blir inte mer bilder idag.


Kommentarer
Postat av: Sara

Hej på er!

Vilket äventyr ni verkar ha!! :) Underbart att ni är ute och vildcampar så mycket!



Pratade med Sigge igår och hon sa att ni varit förbi och bjudit på middag - härligt!



Njut lite åt mig oxå!



Många kramar till er från Sara

2010-11-29 @ 20:12:57
Postat av: Bosse J

Hej hej igen. Nu har det smällt till och blivit riktigt kallt och längtan mot sydligare breddgrader ökar något. Det ser verkligen härligt ut men jag ser också att glesbygdskavajen (fleecen) är konstant på. Jodå, rätt ska va rätt. Lycka till med guldletandet! Är ni lyckosamma där har ni kanske hela projektet finansierat! Vi ses snart. /Bosse

2010-12-01 @ 09:35:29
Postat av: Janne Larsson

Var åker du nu ?????????????

2011-09-07 @ 16:32:47
Postat av: Jan Riekkola

Tack Susanne för gratulationerna!

Jaså!

Kanarieöarna! Ni har lämnat Medelhavet. ska man tolka det som att ni tänker korsa Atlanten. Mot Kuba, kanske?

På återhörande!

Jan

2011-12-05 @ 13:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0