Första veckan ombord

Äntligen kommer första inlägget på vår blogg. Första veckan har varit rätt rörig och otroligt het - inte ens baden har svalkat oss ordentligt. Vi har ännu bara börjat med alla jobb som måste göras på båten innan vi är seglingsklara. Väntar på nya delar (nytt kylaggregat, ev. ny dinge, mm) och under tiden installerar vi solcellerna som vi hade med från Sverige. En del av vår 76 kg tunga packning, (fast vi tyckte vi hade packat så snålt). Vi har träffat en fantastisk smed som har hjälpt oss med att borra 5 mm hål i 10 mm bultar för kabelgenomföringen till solcellerna. På det sättet kan kablarna gå genom akterpulpiten istället för att göra nya hål i däck. I övrigt har det varit mycket rengöring och genomgång av alla utrymmen ombord. Värmen gör det dock svårt med långa arbetspass, vi ligger på svaj på en moring vid Galatas och som tur är kan vi då bada som vi vill.
Eftersom vi inte har fri tillgång till internet kommer kanske inte våra inlägg så ofta som vi skulle önska men vi gör vårt bästa! På återhörande.

Kommentarer
Postat av: Sonen

Kul att höra att det rullar på! hör av er snart! (curten hälsar)/sonen

2010-07-28 @ 12:02:30
Postat av: Lina

Mamma jag saknar dig!!!

2010-08-01 @ 21:02:19
Postat av: Johanna Agri

Hej!Ni ser fantastiska ut på era bilder och det är underbart att ni kom iväg. Jag hoppas att ni får en spännande resa....själv var jag ute med Fiona igår i Mälaren.........

Jag kommer att följa er resa.

Ha det bra, vi hörs!Kramar Johanna

2010-08-02 @ 10:54:07
Postat av: Maria Paulin

Kul att höra av er! Låter klokt att rusta båten ordentligt innan ni sticker. Jag hann aldrig kontakta er innan ni åkte - tänkte att ni hade fullt upp. Hur långt har ni planerat er rutt? Kommer det bara bli Medelhavet? Hörde att ni redan nu skulle få påhälsning av Bosse och Charlotte. Spännande.

2010-08-03 @ 11:15:42
Postat av: Maria Paulin

P.S. Av bloggens namn framgår ju att ni kanske inte har planerat resans destinationer så noga.. och det var väl det som var lite meningen.. Härligt. Tänk lite på oss som lagom börjar få jobbångest när ni blickar ut över den fria horisonten. Uhu..

2010-08-03 @ 11:21:03
Postat av: Anonym

Hej!!

Lite sen att gå in på er blogg, men bättre sent.. :)

Känns bra att ni verkligen tar er tid att rusta upp båten, har ni slagit ut väggen mellan de främre hytterna ännu..? Varmt säger ni, hade gärna bytt med er!!! Här hemma känns det som att hösten börjar krypa på - inte kul! Har flyttat in i lägenheten nu, börjar så smått komma i ordning, även fast det tar tid - men det är kul :)

Pappa, du kan väl slå en pling någon dag!Stor kram ida

2010-08-20 @ 08:28:44
Postat av: Dag Skoglund

Hej Anders och Sussi!

Spännande få följa Ert äventyr. Roligt att det börjar dra ihop sig till avfärd och seglats i riktning mot de stora oceanerna.

ha det kul

Dagge

2010-09-13 @ 16:40:20
URL: http://resanagonstans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0