Las Palmas

Första hamnen efter Almerimar blev Gran Tarajal på Fuerteventura. Marinan i Las Palmas var helt ockuperad av alla ARC-båtar så vi fick hitta en annan hamn eftersom vi behövde lämna Ida Amoress för en vecka i Sverige. Nu är namngivning, födelsedagar och härligt umgänge med våra barn och vänner avklarat och sent igårkväll angjorde vi i marinan i Las Palmas igen. Vi ligger som vanligt på T-pontonen och fick en av de sista platserna för nu är det fullt igen.
Nu blir det bråda dagar att fixa allt innan vi fortsätter och vi hoppas hitta några andra glada seglare som vill göra oss sällskap ner till Gambia. Förhoppningsvis blir vi klara inom två veckor och hoppas då på fina vindar söderut.
Gran Tarajal är ett väldigt charmigt litet ställe, inte mycket turister, inga stora hotell men fullt med häftiga väggmålningar! Den här är en av favoriterna.
 
Det här är nedre delen av ankarkättingen som försvinner bakom bilen på vänster sida.
 
Den helgen som vi åkte hem var det clownfestival i Gran Tarajal och när vi gick en sväng på stan hittade Anders en tjusig dam som han försökte flörta in sig hos - men utan någon större framgång.
 
 

Kommentarer
Postat av: janne larsson

Lycka till slå en signal el. majla/ Janne

2013-12-11 @ 06:37:54
Postat av: Sture O Birgitta

Hoppas allt funkar o att ni har startat resan GOD JUL O GOTT NYTT ÅR från ett regnigt o blåsigt Heby BIRGITTA O STURE

2013-12-23 @ 11:15:50
Postat av: Gunnar og Nina

Hei...Vi følger med dere på reisen. Spennende.
God Jul.
Nina og Gunnar

2013-12-26 @ 09:51:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0