Onsdag 4 augusti

Arbetet med båten fortskrider i sakta mak. Vissa saker börjar bli klara samtidigt som vi kommer på nya saker som bör göras och andra saker som krånglar och tar extra tid. Vår glädje över det nya kylaggregatet som kom som utlovat gick snabbt över då vi upptäckte att det var fel modell. Igår åkte Vangelis till Aten och hämtade den modell som vi ska ha och just nu öppnar Anders paketet och upptäcker än en gång att det är fel, suck. Rätt modell den här gången men för liten kapacitet för vår kylbox. Vi får klara oss utan kyl ännu en tid....
Idag har vi fyllt upp vatttentankarna och flyttat från vår moringlina eftersom ägaren till den kom tillbaka i natt. Nu ligger vi för ankar på Galatasidan och har en delfin som närmaste granne. Den gjorde fantastiska konster för oss på kvällningen, otrolig känsla att sitta på första parkett i sittbrunnen och se den hoppa och leka inne på grunt vatten!
Häromkvällen hade vi besök ombord av en dansk musikerfamilj som behövde hjälp med att laga gitarren. Då röck Anders ut med borrmaskinen och fixade det i ett nafs och som tack fick vi höra några fina visor, bl a "Så skimrande var aldrig havet" som var deras favoritlåt. De var båda yrkesmusiker och mycket duktiga.
Vi har det bra och lever väl ombord!

Kommentarer
Postat av: Bosse

Det var det ...-igaste! Men hoppas att det reder upp sig med kylen! Tack för de två nätternas övernattning i båten vilket var hemskt trevligt. Det ska verkligen bli intressant att följa er blogg och spännande att se var "någonstans" i slutändan hamnar. /Bosse

2010-08-06 @ 07:51:27
Postat av: louise

Har nu bockat i "kom i håg mig-rutan" så jag hoppas den håller vad den lovar. Kom hem igår från Blidö. Vädret var svenskt men på en ö med vänner, konserter, rolig shopping och fantastisk natur har man inte tråkigt. Min väninna och jag bodde i en liten omodern stuga, precis vid vattnen och brygga på ett av Blidös äldsta hemman. Det finns två stugor vid vattnet så när ni väl är tillbaka och vill ha fast mark under fötterna men kunna njuta av fantastik utsikt över vattnet, där det fortfarande inte blir mörkt på natten, så ska ni följa med oss dit. Tills dess hoppas jag att ni har det fortsatt bra och att ni får möte fler intressanta människor och att ni har det precis lagom äventyrligt.



Ciao!



Lollo & Dag

2010-08-08 @ 13:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0